Jacle Bow Music for Life

Jacle Bow speelt in Aalst, Diest en Geel op een pop-up stage, waar ze 'Shirts for Life' verkopen tijdens de warmste week van Studio Brussel: T-shirts gemaakt in goede arbeidsomstandigheden, van biokatoen, én bedrukt met ecologische verf. Een schone T-shirt voor een schoon geweten en een origineel kerstcadeau. De opbrengst gaat integraal naar de Schone Kleren Campagne. Hier vind je de clip! Kom kijken naar de band…in hun adamskostuum in Aalst, Diest of Geel.

Kom kijken naar de band…in hun adamskostuum.

  • 18 dec - 18-21u - Hopmarkt - Aalst
  • 19 dec - 15-18u - Grote Markt - Diest
  • 20 dec - 15-18u - Grote Markt - Geel

Jacle Bow is oerdegelijk rockend talent dat heel terecht AB Artists in Residence werd voor het seizoen ’15-’16. Hun single 'Suit Yourself' nestelde zich zeer aanstekelijk in diverse radio's en oren, ze toerden al dapper op eigen houtje in een autootje door de States en tekenden onlangs ook een heuse record deal bij Warner. Vergelijken met bijvoorbeeld The Stones, David Bowie en Rod Stewart & The Faces? Dat mag! Het gaat inderdaad die instant catchy rockende kant op. Niet geheel verwonderlijk met Mario -Triggerfinger- Goossens als producer.

Jacle Bow en schone kleren?

Eén van de frontmannen van Jacle Bow is gitarist Karel Van Mileghem: hij is videoproducer en maakte verschillende beklijvende reportages en documentaires over de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Zo filmde hij al in Bangladesh, Cambodja en Indonesië. Hij heeft kledingfabrieken van binnen gezien en kan je vertellen hoe vakbonden in Azië elke dag vechten voor de rechten van kledingarbeidsters.

De opbrengst van de verkoop gaat naar Wereldsolidariteit, de ngo die sinds het ontstaan 20 jaar geleden het secretariaat van de Schone Kleren Campagne faciliteert en hun activiteiten opneemt in z'n budget. 

skc01